maanantai 23. toukokuuta 2011

Leffa vinkki

Katselin tossa yks päivä taas kivan leffan. Leffa oli nimeltään A Good Year ja pääosassa oli Russel Crow.

Oon huomannut, että mua kiehtoo tollaset Ranskan maaseudulle sijoittuvat leffat. Niissä on vaan niin ihana tunnelma ja tulee ihan loma fiilis kun kattelee sellasia leffoja.

Juoni oli jokseenkin tällanen: Keksi-ikäinen mies elää työn täyteistä elämää ja on uransa huipulla. Elämään ei vaan mahdu yksinkertaisesti mitään eikä ketään muuta. Yllättäen miehen vanha setä kuolee ja mies perii tämän upeat viinitilat Ranskasta, jossa mies on viettänyt paljon aikaa lapsuudessaan. Hänen on lähdettävä pian myymään tilat, koska testamenttia ei ole ja mies pelkää ettei saa rahoja itselleen. Monien mutkien kautta miehen elämän prioriteetit kuitenkin muuttuvat ja hän muuttaa Ranskaan viettämään leppoisia päiviä.

Leffa oli ihanaa leppoisaa katsottavaa ja suosittelen sitä kaikille. Oma Ranskan matka on enää kahden viikon päässä ja toivon, että omasta matkasta tulee yhtä sadun omainen kokemus kuin edellämainitussa elokuvassa.

Osaisinkohan mä liittää tähän trailerin jos sellainen löytyy...Kokeillaanpa...



Jeeeee!!! Kyllä mä pikkuhiljaa opin :D

Rentouttavaa viikkoa, jos sateet jatkuu niin eikun leffavuokraamoon!

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Höh. traileri ei näy ainakaan mulla tossa tekstissä vaikka siinä sen pitäisi olla...Toivotaan, että kyseessä on vaan mun kone jossa se ei näy :)

Pioni kirjoitti...

Jos ei traileri pelaa niin pitää katsoa koko leffa, se on nimittäin hyvä! Muhun uppos ainakin ihan täysin :)

Nina kirjoitti...

Jes näytti traileri toimivan ja taas kun sen katsoin ni tuli ihan sellanen aaaah olo ku se oli niin hyvä leffa :)