tiistai 3. toukokuuta 2011

Polttarit

Pidimme siskolleni hänen kahden hyvän ystävänsä kanssa pienet polttarit. Polttarit olivat pienet siksi, että häät olivat monelle yllätys, joten mekään emme voineet muille niitä paljastaa. Polttarit olivat kiltit, kuten siskoni toivoi. Hän ei halunnut strippareita, eikä missään nimessä typeriä asuja. Niinpä järjestimme rentouttavan ja hauskan päivän minun luonani. Pientä polttarikrääsää sisko kuitenkin ylleen sai kuten pienen tiaran, missinauhan jossa luki pride to be, shottilasi kaulaan ja valtava punainen ja loistava sormus sormeen. Saunottiin, laitettiin hiuksia, hierottiin ja tehtiin kasvonaamio ja jalkakylpy. Lisäksi oli perinteiset morsiustaiat saunassa ja tietenkin hyvää ruokaa ja juomaa. Nam!





Olimme kehitelleet muutamia hauskoja tehtäviä kuten ennen saunaa harjoiteltiin Carmen Electran johdolla lap dancea ja myöhemmin illalla morsian joutui valitsemaan kappaleen jonka halusi laulaa miehelleen. Sitten laulu kuvattiin ja morsian joutui tekemään pienen koreokrafian aiemmin opitun pohjalta :)


Lisäksi syömisen ohessa morsian joutui keksimään 10 ruokaa listaan joka näytetään anopille todisteeksi, että morsian pystyy pitämään huolen miehestään, eikä miehen tarvitse käydä enää äitinsä kaapilla.


Lisäksi olimme tehneet legendaarisen slämärin jonne morsian illan aikana vastaili. Perinteiset parisuhdekysymykset esitettiin morsiammelle ja samat kysymykset kysyttiin sitten sulhaselta häissä ja jos viisitoista kahdestakymmenestä oli oikein sai pari palkinnon...onnistuivathan he siinä.

Illalla lähdimme sitten paikalliseen laulamaan karaokea ja sieltä siirryimme baariin tanssimaan. Tosin baarissa oli vähän huono tunnelma ja totesimme, että olisi ollut hauskempaa jos olisimme jääneet meille tanssimaan :)


Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja siskoni nautti päivästä täysin rinnoin!

Ei kommentteja: