maanantai 23. toukokuuta 2011

Leffa vinkki

Katselin tossa yks päivä taas kivan leffan. Leffa oli nimeltään A Good Year ja pääosassa oli Russel Crow.

Oon huomannut, että mua kiehtoo tollaset Ranskan maaseudulle sijoittuvat leffat. Niissä on vaan niin ihana tunnelma ja tulee ihan loma fiilis kun kattelee sellasia leffoja.

Juoni oli jokseenkin tällanen: Keksi-ikäinen mies elää työn täyteistä elämää ja on uransa huipulla. Elämään ei vaan mahdu yksinkertaisesti mitään eikä ketään muuta. Yllättäen miehen vanha setä kuolee ja mies perii tämän upeat viinitilat Ranskasta, jossa mies on viettänyt paljon aikaa lapsuudessaan. Hänen on lähdettävä pian myymään tilat, koska testamenttia ei ole ja mies pelkää ettei saa rahoja itselleen. Monien mutkien kautta miehen elämän prioriteetit kuitenkin muuttuvat ja hän muuttaa Ranskaan viettämään leppoisia päiviä.

Leffa oli ihanaa leppoisaa katsottavaa ja suosittelen sitä kaikille. Oma Ranskan matka on enää kahden viikon päässä ja toivon, että omasta matkasta tulee yhtä sadun omainen kokemus kuin edellämainitussa elokuvassa.

Osaisinkohan mä liittää tähän trailerin jos sellainen löytyy...Kokeillaanpa...



Jeeeee!!! Kyllä mä pikkuhiljaa opin :D

Rentouttavaa viikkoa, jos sateet jatkuu niin eikun leffavuokraamoon!

perjantai 20. toukokuuta 2011

Synttärilahjoja

Vietin ihanat 25 vuotis synttärit lähimpien ystävieni kanssa. Juhlat oli onnistuneet ja lähdimme pitkästä aikaa keskustaan juhlimaan pikkutunneille asti. Minun perjantai 13 päivä ei todellakaan ollut epäonnen päivä vaan onnistunein päivä pitkään aikaan. Granlund teki sen kuuluisan ilmaveivinsäkin samaisena iltana :) Synttäri kuvia laitan heti kun saamme meidän vanhan järkkärikameran kuvat jotenkin loihdittua koneelle, mutta tässä vähän lahja saldoani. Kaikki lahjat oli ihania ja siitä kiitos ihanille ystävilleni!
Lahjapöydästä kuva.
Sitten vähän lähempää tarkastelua. Ihana kaulakoru.
Pieni hiekan sävyinen mariskooli.
Uusi näppärä puhelin, siitä oma postaus tulossa :)
Nomination koruuni uusi neliapila pala, siitä laitan kuvan myöhemmin.
Mariskoolin mukana sain kauniita Lambin servettejä.
Ystäväni itse tekemä huippu hieno drinkkilasi vain minulle :)
Nam nam kuohuviiniä. Tostin butterfly, jo pelkkä pullo on niin kaunis.
Yves Rocherin käsisaippuan ja suihkusaippuan herkullisen vaniljan ja kookoksen tuoksuisina.
Ja niin ihania kukkakimppuja.

Höh aina jotain ongelmaa kun kirjottelee...Nyt en saanu lisättyä siskolta saadusta kimpusta kuvaa. Isosisko oli itse taiteillut hienon kukkakimpun minulle lahjaksi.


Äskön ukkosti oikein kunnolla, se taitaa olla yksi kesän merkeistä.

Mukavaa viikonalkua kaikille!

maanantai 9. toukokuuta 2011

Äitienpäivä

Äitienpäivä oli ihana. Sain nukkua pitkään ja sitten heräsin siihen, että minulle tuotiin herkkuaamupala sänkyyn. Oli ihania leipiä, mansikoita, jogurttia, kaakaota ja mehua. Alisa ja Aki antoivat minulle pienen lahjan, jota olin toivonut. uusi Venus :) Lisäksi sain itse poimittuja valkovuokkoja ja kaksi korttia ja kaiken kukkuraksi kauniin ruukkuruusun.

 Alisa oli piirtänyt minulle kaksi korttia ja Aki etsi netistä minulle kalevalan äiti runon :)

Iskän ja Alisan poimimat valkovuokot. Kuvassa mukana jo hieman kuihtuneet pääsiäisnarsissit ja ylikasvaneet pääsiäis ohraruohot. Orvokin Alisa sai lastentapahtumasta kun piirsi hienon piirrustuksen.


Alla kuva lahjastani jota olin toivonut
Äitien päivä oli mukavan rento. Aamupalan jälkeen lähdimme kävelylle ja menimme ottamaan muutamia kesäkuvia. Kävimme äitini ja isäni  luona ja veimme äidilleni itsepoimitun kukkakimpun ja kortin. Välillä käväisin tanssitreeneissä ja illaksi menimme kakulle minun mummilleni ja vaarilleni. Kotona vielä myöhäinen sauna ja sitten menimme untenmaille.


Miten sinä vietit äitienpäivää?

torstai 5. toukokuuta 2011

ylätekstistä

Teksti vaihtui eilen ja tänään löysin niin ihanan kuvankin siihen, että oli pakko laittaa, tosin olisin taas tarvinnut muokkaus apua, mutta menköön nyt noin :)

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Päivän asuni ja kampaukseni polttareissa

Polttareissa minulla oli päälläni yllätys yllätys kirppislöytö mekko :) Jalkaan laitoin vagabondin nahkasaappaat ja päälle hennesin nahkatakin
 Hiustenlaittoa

Hienosti tuo siskon missinauha tekee minulle kapean uoman :)
                                          
Hennesin nahkatakki viime vuonna ostettu. Sininen nahkalaukku kirppislöytöjä :)

 Saappaista ei nyt ollutkaan parempaa kuvaa :/

Hiukset laitoin hyvin yksinkertaisesti. Kiinnitin sivut löysästi pinneillä.


Kuvien rajaamisessa näköjään kaipaisin hieman harjoitusta vielä :D

tiistai 3. toukokuuta 2011

Polttarit

Pidimme siskolleni hänen kahden hyvän ystävänsä kanssa pienet polttarit. Polttarit olivat pienet siksi, että häät olivat monelle yllätys, joten mekään emme voineet muille niitä paljastaa. Polttarit olivat kiltit, kuten siskoni toivoi. Hän ei halunnut strippareita, eikä missään nimessä typeriä asuja. Niinpä järjestimme rentouttavan ja hauskan päivän minun luonani. Pientä polttarikrääsää sisko kuitenkin ylleen sai kuten pienen tiaran, missinauhan jossa luki pride to be, shottilasi kaulaan ja valtava punainen ja loistava sormus sormeen. Saunottiin, laitettiin hiuksia, hierottiin ja tehtiin kasvonaamio ja jalkakylpy. Lisäksi oli perinteiset morsiustaiat saunassa ja tietenkin hyvää ruokaa ja juomaa. Nam!





Olimme kehitelleet muutamia hauskoja tehtäviä kuten ennen saunaa harjoiteltiin Carmen Electran johdolla lap dancea ja myöhemmin illalla morsian joutui valitsemaan kappaleen jonka halusi laulaa miehelleen. Sitten laulu kuvattiin ja morsian joutui tekemään pienen koreokrafian aiemmin opitun pohjalta :)


Lisäksi syömisen ohessa morsian joutui keksimään 10 ruokaa listaan joka näytetään anopille todisteeksi, että morsian pystyy pitämään huolen miehestään, eikä miehen tarvitse käydä enää äitinsä kaapilla.


Lisäksi olimme tehneet legendaarisen slämärin jonne morsian illan aikana vastaili. Perinteiset parisuhdekysymykset esitettiin morsiammelle ja samat kysymykset kysyttiin sitten sulhaselta häissä ja jos viisitoista kahdestakymmenestä oli oikein sai pari palkinnon...onnistuivathan he siinä.

Illalla lähdimme sitten paikalliseen laulamaan karaokea ja sieltä siirryimme baariin tanssimaan. Tosin baarissa oli vähän huono tunnelma ja totesimme, että olisi ollut hauskempaa jos olisimme jääneet meille tanssimaan :)


Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja siskoni nautti päivästä täysin rinnoin!

Hääleivonnaisia

Päätin vähän askarrella siskolle ja hänen miehelleen mm. hääkarkkeja ja kakkukoristeita. Teimme kolme mutakakkua ja niihin tein koristeet. Siskoni olisi halunnut kakkukoristeeksi Shrekin ja Fionan, mutta ei löytänyt mistään. Niinpä minä tein itse sellaisen koristeen.

Taas apuna oli ihanat naapurit. Toiselta sain sokerimassaa ja toiselta mahtavat pastavärit ja muutaman kukkamuotin joita käytin hyväksi. Tällaista sain aikaan :)

Shrekki onnistui vähän paremmin, koska oli isompi. Tulostin siis kuvan netistä ja pistelin sokerimassaan neulalla ääriviivat ja sitten vain leikkaamaan ja maalaamaan. Kivaa hommaa johon jää helposti koukkuun :)

Sitten tein häänameja. Idean keksin itse, mutta varmasti moni muukin on keksinyt saman. Eli ostin vaahtokarkkeja, valko- ja tummaasuklaata. Sulatin valkosuklaan ja kierittelin vaahtokarkit siinä. Laitoin jääkaappiin kovettumaan ja kun namit oli kovettunut sulatin tummansuklaan ja maalasin pensselillä siskon ja hänen miehensä nimikirjaimet nameihin. Sitten pussitin sellofaaniin namit ja suljin hopealla lahjanarulla pussit. Nopeasti sai kivat muistot vieraille ja yllätyksen siskolle ja hänen miehelleen. Tässä kuvia valmiista nameista.

Höh valmiista kakuista ei sitten otettu kuvia :/ Tietenkin unohdin, mutta siis Shrek koriste oli yhdessä mutakakussa ja kukkia oli kahdessa muussa. Täytyy katsoa jos jostain kamerasta löytyisi kakuista kuvat.

Yksi mutakakku tehtiin valkosuklaasta aivan sokkona...Ei siis tiedetty yhtään mitä tuleman piti. Kakku jakoi mielipiteitä. Itse pidin siitä vaikka ei siinä suklaa maistunutkaan. Osan mielestä se oli hieman omituista ja jotkut arvelivat oliko se Ahvenanmaan pannukakkua :D Kyllä tummastasuklaasta tehty mutakakku kuitenkin vie voiton ja on yksi lempikakuistani.

Itse en oikein kermakakuista välitä, vaan lemppareitani ovat juustokakut ja mutakakut. Reseptejä voisin lisäillä myöhemmin. Ennen äitienpäivää jos jotain iskää kiinnostaa kokeilla hyväksi havaittuja reseptejä.

ps. musitakaa iskät muistaa kaikkia ihania äitejä ensi sunnuntaina!
Kuva lainattu Susan neuleet blogista. Oli niin nätti kimppu!

maanantai 2. toukokuuta 2011

Häähumua part 2


Tää video oli pakko laittaa ku ainakin mut se sai nauramaan :D Voi kun noi kuninkaalliset joskus tosissaan repäsis noin, eikä aina ois niin jäykkää!


Laitan tässä tällä viikolla postauksen siskon häistä, jotka oli aivan mahtavat ja kotoisat. Juhlissa yhdistyi vappu kekkerit, siskon ja hänen miehen 15vuotis päivä ja häät, jotka osalle oli aivan yllätys!