perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkästä aikaa

Kiirettä on pitänyt ja ajatukset on ollut vähän muualla, siitä johtuu tauko. Meillä siis on ollut taas juhlia ja uusi ollaan suunnittelemassa. Mummini täytti 75vuotta ja juhlistimme niitä ravintola La Carambassa. Juhlat olivat mukavat ja jatkot jatkuivat omalta osalta noin neljään :) Siskon kanssa taas tehtiin mummille laulu ja siitä tuli aika hauska. Voisin laittaa sanat näkyville myöhemmin.

Jännittäviä ja vähän pelottaviakin aikoja meillä eleltiin kun meidän pikku Alisan (1v8kk) silmä leikattiin viime tiistaina. Alisalla oli siis syntyessään laiskaluomi eli Ptoosis. Itse olimme jo tottuneet luomeen ja meistä se oli söpö osa Alisaa, mutta luomi alkoi vaikuttaa näköön ja lääkärit päätyivät leikkaukseen. Luomi ripustetiin kolmella synteettisellä langalla ylemmäs. Leikkaus meni hienosti vaikka kyllä äiti ja iskä oli aika peloissaan.  Minä menin mukaan nukutukseen ja sekin oli aika hurjaa...itku meinasi tulla. Herätessään Alisa oli itkuinen, mutta hetken kuluttua jo taas oma iloinen itsensä ja muutaman tunnin kuluttua juostiin jo leikkimään. Nyt perjantaina silmä on vielä vähän turvonnut ja musta, mutta siistiltä näyttää. Nyt on taas totuteltava hieman uuteen lookkiin, mutta pääasia on, että näkö pysyy hyvänä. Tunteet vaihtelee ihmeellisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin oman lapsen terveys.
                                                Iloinen potilas nami suussa :)
 
                                                Alisa pääsiäisnoitana :)


                                           Ei oo ollu selvästi siivouspäivä ;)


Viime sunnuntaina Alisa kävi virpomassa muutamalle naapurille, mummeille ja vaarille, isomummille ja isovaarille ja muutamalle muulle sukulaiselle. Saldona oli ämpäri kukkurallaan herkkuja. Osa on jo syöty :)
                                                Neidin virpomis"kori"

                     Tässä lisään vähän uusia pääsiäis kuvia niinkuin lupailin.
                                     Askarreltiin Alisan kanssa kukkoja

Tosin askartelu jäi aikalailla äidin vastuulle ja äiti totesi, että ehkä hetki odotellaan ennenkuin ensi kerran askarrellaan :) Kynät lenteli ja liimaa oli joka paikassa...
Meidän ohraruohosta kasvoi melkoinen puska. Ruohot alkaa jo kaatumaan, kun on niin pitkiä :) Koristeltiin muovisen jätskilaatikon reuna pääsiäisteemaan sopivaksi.
                                    Lasikukkokin on saanut vatsantäytettä


Eteisen matto vaihtoi väriä, kuten keittiöpyyhekin. Muutamat vitsat koristeltiin vain höyhenillä ja jätettiin koristamaan kotia.

Vappu on lähestymässä ja silloinkin on meillä suurta juhlaa. Siitä sitten myöhemmin.

 Hyvää ja herkullista pääsiäistä kaikille!

Meilläkin kävi muutama virpoja ja saimme ihania vitsoja :) Suklaata on nyt niin paljon, että se riittää varmaan ensi pääsiäiseen.

Sunnuntaina pääsiäispupu tuo munia tyynyn alle. Muista kurkata tyynyn alle herätessäsi!

Ei kommentteja: