lauantai 9. huhtikuuta 2011

Flunssa jatkuu... :/

Huomenna tämä flunssa on jatkunut kaksiviikkoa. Lääkärissä kävin ja diagnoosi oli se mitä arvelinkin, poskiontelontulehdus. On kyllä inhottava tauti kun ei huvita mitään tehdä kovan päänsäryn vuoksi. Siksi siis en ole tarpeeksi kirjoitellutkaan, mutta nyt olo alkaa olla jo vähän parempi ja sain kuviakin napsittua. Tässä siis vähän kuulumisia :)

Eilen uskaltauduin jo kauppaan ja ostin itselleni narsissin parvekkeelle. Kukat ne piristävät aina mieltä. Saas nähdä koska kukat puhkeavat.


Kirppikselläkin käväisin ja hyviä löytöjä tein tytölle: Benettonin kesätakki, kaksi benettonin paitaa t-paita ja pitkähihainen, kesämekon ja harmaat kimalle verkkarit rusettisomistein.

Benettonin kesätakki 5€
 Benettonin paidat 2€ kpl
 Kesämekko 1,50€
 Harmaat kimalle verkkarit 1,50€


Päivänasuja en viitsi laittaa, koska olen ollut lähes kaksiviikkoa yöpaidassa :) Tietokoneen  taustakuvatkin laitoin pääsiäisteemaan sopiviksi. Piristystä talvisille aiheille. Tänään kävin jopa kävelyllä tytön kanssa, aurinko sai houkuteltua puolikuntoisenkin. Ihanaa kun aurinko paistaa! Vielä nytkin täydeltä taivaalta vaikka kello on jo puoliseitsemän :) Toivotaan että ensiviikkokin on aurinkoa täynnä!!!

Keväisin terveisin

-Nina

Ei kommentteja: