perjantai 1. huhtikuuta 2011

Häähumua

Tänään ystäväni meni naimisiin ja laitoin hänelle hääkampauksen ja meikin. Morsian oli kaunis ja vielä kauniimmaksi hänet teki iiiiso maha. Niinkuin sanotaan nainen on kauneimmillaan raskaana. Ensi kuussa olisi pienokaisen tarkoitus syntyä, joten vatsa on jo aika suuri. Kaunis luonnonvaalea puku sopi hyvin raskausmasun kanssa.

Hiukset laitoimme osittain kiinni ja osittain jätimme auki. Hiukset kiharrettiin lämpörullilla ja eteen tehtiin puoliranskanletti. Lopuksi lisäsimme muutaman helmen ja aidon orkidean kampaukseen ja valmista tuli.

Meikissä käytimme puvun väristä luomiväriä pohjalla ja kultaa liikkuvalla luomella, varjostukset teimme tummanruskealla. Sävyt sopivat hienosti morsiammen vihreisiin silmiin. Lisäksi laitoimme mustaa kajalia, mustaa eye lineriä ja muutamat irtoripset silmien ulkonurkkiin lisäämään näyttävyyttä. Morsian ja minä olimme molemmat sitä mieltä, että meikki saa näkyä. Aurinkopuuterilla toimme esiin kasvojen parhaita puolia ja lisäksi poskipäihin sipaisu punaa. Vaikka aikaa oli yllin kyllin kiire tuli silti (niin kuin aina) joten huuliin emme ehtineet laittaa mitään. Tosin olimmekin ajatelleet vahvan silmämeikin lisäksi laittaa vain sipaisun huulikiiltoa ja sen morsian ehti toivottavasti lisäämään autokyytinsä aikana :)

Kuvia laitan myöhemmin, koska kiireessä emme niitä ehtineet ottaa, mutta morsian lupasi laittaa minulle jälkijunassa kuvia tulemaan. Seuraavat häät ovatkin tiedossa pikapuolin ja pääsen tämänkin kyseisen morsiammen stailaamaan. Ja kolmansia lähdemme kesäkuussa juhlimaan Ranskaan ja uskon, että laitan näppini tämänkin morsiammen päähän :) Ah näin saan tyydytettyä häävimmaani!

Häitä odotellessa!

-Nina

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Voi että miten ihania kuvia näiden nettisivuilla on. Käykääpä katsomassa!
http://www.shibawi.com/