keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Ylätekstistä

Päätin laittaa tohon ylätekstiin kaikkia hauskoja juttuja, joita vaihtelen aina uuden hauskan jutun löydettyäni. Mun mielestä noi lastensuusta jutut on aina niin hauskoja, että niitä tullaan ainakin näkemään, joskus saatan laittaa jostain laulusta ihanat sanat tai jos eteen tulee kiinnostava mietelause ni sitte se. Hauskoja juttuja voi kirjoitella mulle ja jos se kolahtaa mullekki ni sitten se löytyy ylätekstistä :)

vähän kesäfiilis musaa

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Alisa sai yllätyksen

Kun tulimme sairaalasta kotiin oli oveen ilmestynyt pieni lahjapussi. Alisan naapurikaveri Julia oli tuonut ihanan parane pian lahjan Alisalle. Naapurini, joka virkkaa minullekkin mekkoa oli virkannut Alisalle ihanan kesäpipon. Nalle on taas Alisan vanha.
                               Alisa oli niin innoissaan saippuakuplista!

Kiitos naapureille!

Siskolta kiitoslahja

Avustin siskoa järjestämään hänen 30-vuotisjuhlat ja tein muutamia yllätyksiä. Kiitoslahjaksi sain ihanan kynttilän ja skumppapullon. Oli pakko jakaa teidänkin kanssa tää ihastuttava kynttilä :)

Nyt se koristaa minun yöpöytää ja toimii lukuvalona.


Kiitos sisko!

Kirppislöytöjä ja muita

Kirppislöytöjä on taas tehty pikku neidille ja tässä niistä kuvia.
 Minnihiiri paita kokoa 104 vai 110, mutta ajattelin pitää Alisalla tunikana. Maksoi 1€
Perhospaita hmm...hintaa en muista mutta max.3€
Nallen Alisa on saanut syntyessään lahjaksi, mutta hattu löytyi kirpparilta 0,50snt
Ruututunika oisko ollut 3€

Välikausipuku ostettiin halvalla Prismasta ja löytyi niin ihanan pirteä. Hintaa tuli vähän vajaa 30€
Maaliskuussa käytiin vanhan ystävän luona Me And I kutsuilla ja sieltä mukaan lähti t-paita/tunika. Kallishan kyseinen merkki on, mutta kun yleensä ostan vaatteet kirppikseltä niin ajattelin kerrankin panostaa ja söpöhän tämä on.

Hyvää pääsiäistä kaikille ja mukavaa vapun odotusta!

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkästä aikaa

Kiirettä on pitänyt ja ajatukset on ollut vähän muualla, siitä johtuu tauko. Meillä siis on ollut taas juhlia ja uusi ollaan suunnittelemassa. Mummini täytti 75vuotta ja juhlistimme niitä ravintola La Carambassa. Juhlat olivat mukavat ja jatkot jatkuivat omalta osalta noin neljään :) Siskon kanssa taas tehtiin mummille laulu ja siitä tuli aika hauska. Voisin laittaa sanat näkyville myöhemmin.

Jännittäviä ja vähän pelottaviakin aikoja meillä eleltiin kun meidän pikku Alisan (1v8kk) silmä leikattiin viime tiistaina. Alisalla oli siis syntyessään laiskaluomi eli Ptoosis. Itse olimme jo tottuneet luomeen ja meistä se oli söpö osa Alisaa, mutta luomi alkoi vaikuttaa näköön ja lääkärit päätyivät leikkaukseen. Luomi ripustetiin kolmella synteettisellä langalla ylemmäs. Leikkaus meni hienosti vaikka kyllä äiti ja iskä oli aika peloissaan.  Minä menin mukaan nukutukseen ja sekin oli aika hurjaa...itku meinasi tulla. Herätessään Alisa oli itkuinen, mutta hetken kuluttua jo taas oma iloinen itsensä ja muutaman tunnin kuluttua juostiin jo leikkimään. Nyt perjantaina silmä on vielä vähän turvonnut ja musta, mutta siistiltä näyttää. Nyt on taas totuteltava hieman uuteen lookkiin, mutta pääasia on, että näkö pysyy hyvänä. Tunteet vaihtelee ihmeellisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin oman lapsen terveys.
                                                Iloinen potilas nami suussa :)
 
                                                Alisa pääsiäisnoitana :)


                                           Ei oo ollu selvästi siivouspäivä ;)


Viime sunnuntaina Alisa kävi virpomassa muutamalle naapurille, mummeille ja vaarille, isomummille ja isovaarille ja muutamalle muulle sukulaiselle. Saldona oli ämpäri kukkurallaan herkkuja. Osa on jo syöty :)
                                                Neidin virpomis"kori"

                     Tässä lisään vähän uusia pääsiäis kuvia niinkuin lupailin.
                                     Askarreltiin Alisan kanssa kukkoja

Tosin askartelu jäi aikalailla äidin vastuulle ja äiti totesi, että ehkä hetki odotellaan ennenkuin ensi kerran askarrellaan :) Kynät lenteli ja liimaa oli joka paikassa...
Meidän ohraruohosta kasvoi melkoinen puska. Ruohot alkaa jo kaatumaan, kun on niin pitkiä :) Koristeltiin muovisen jätskilaatikon reuna pääsiäisteemaan sopivaksi.
                                    Lasikukkokin on saanut vatsantäytettä


Eteisen matto vaihtoi väriä, kuten keittiöpyyhekin. Muutamat vitsat koristeltiin vain höyhenillä ja jätettiin koristamaan kotia.

Vappu on lähestymässä ja silloinkin on meillä suurta juhlaa. Siitä sitten myöhemmin.

 Hyvää ja herkullista pääsiäistä kaikille!

Meilläkin kävi muutama virpoja ja saimme ihania vitsoja :) Suklaata on nyt niin paljon, että se riittää varmaan ensi pääsiäiseen.

Sunnuntaina pääsiäispupu tuo munia tyynyn alle. Muista kurkata tyynyn alle herätessäsi!

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Muutamia pääsiäis kuvia

No nyt sain muutamat pääsiäis kuvat napsaistua. Eli tässä Pentikin ostoksiani ja muita pääsiäis koristeita. Verhoja en vielä ole ostanut, mutta niistä kuvia vähän myöhemmin. Eli loppujenlopuksi ostin vain kaitaliinan ja lasisen kanan, jossa vielä ei ole pääsiäismunia :) Taustalla tyttäreni tekemä upea taideteos ja aaltomaljassa meidän pääsiäistipujen pesä.


Tässä vähän lähempää kuvaa.

Virpomisvitsoja askarrellaan vähän myöhemmin ja samalla ajattelin tytön kanssa tehdä vessapaperi kukkoja. Niistä kuvia myöhemmin.


Pääsiäisnoitia odotellessa!

Flunssa jatkuu... :/

Huomenna tämä flunssa on jatkunut kaksiviikkoa. Lääkärissä kävin ja diagnoosi oli se mitä arvelinkin, poskiontelontulehdus. On kyllä inhottava tauti kun ei huvita mitään tehdä kovan päänsäryn vuoksi. Siksi siis en ole tarpeeksi kirjoitellutkaan, mutta nyt olo alkaa olla jo vähän parempi ja sain kuviakin napsittua. Tässä siis vähän kuulumisia :)

Eilen uskaltauduin jo kauppaan ja ostin itselleni narsissin parvekkeelle. Kukat ne piristävät aina mieltä. Saas nähdä koska kukat puhkeavat.


Kirppikselläkin käväisin ja hyviä löytöjä tein tytölle: Benettonin kesätakki, kaksi benettonin paitaa t-paita ja pitkähihainen, kesämekon ja harmaat kimalle verkkarit rusettisomistein.

Benettonin kesätakki 5€
 Benettonin paidat 2€ kpl
 Kesämekko 1,50€
 Harmaat kimalle verkkarit 1,50€


Päivänasuja en viitsi laittaa, koska olen ollut lähes kaksiviikkoa yöpaidassa :) Tietokoneen  taustakuvatkin laitoin pääsiäisteemaan sopiviksi. Piristystä talvisille aiheille. Tänään kävin jopa kävelyllä tytön kanssa, aurinko sai houkuteltua puolikuntoisenkin. Ihanaa kun aurinko paistaa! Vielä nytkin täydeltä taivaalta vaikka kello on jo puoliseitsemän :) Toivotaan että ensiviikkokin on aurinkoa täynnä!!!

Keväisin terveisin

-Nina

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Häähumua

Tänään ystäväni meni naimisiin ja laitoin hänelle hääkampauksen ja meikin. Morsian oli kaunis ja vielä kauniimmaksi hänet teki iiiiso maha. Niinkuin sanotaan nainen on kauneimmillaan raskaana. Ensi kuussa olisi pienokaisen tarkoitus syntyä, joten vatsa on jo aika suuri. Kaunis luonnonvaalea puku sopi hyvin raskausmasun kanssa.

Hiukset laitoimme osittain kiinni ja osittain jätimme auki. Hiukset kiharrettiin lämpörullilla ja eteen tehtiin puoliranskanletti. Lopuksi lisäsimme muutaman helmen ja aidon orkidean kampaukseen ja valmista tuli.

Meikissä käytimme puvun väristä luomiväriä pohjalla ja kultaa liikkuvalla luomella, varjostukset teimme tummanruskealla. Sävyt sopivat hienosti morsiammen vihreisiin silmiin. Lisäksi laitoimme mustaa kajalia, mustaa eye lineriä ja muutamat irtoripset silmien ulkonurkkiin lisäämään näyttävyyttä. Morsian ja minä olimme molemmat sitä mieltä, että meikki saa näkyä. Aurinkopuuterilla toimme esiin kasvojen parhaita puolia ja lisäksi poskipäihin sipaisu punaa. Vaikka aikaa oli yllin kyllin kiire tuli silti (niin kuin aina) joten huuliin emme ehtineet laittaa mitään. Tosin olimmekin ajatelleet vahvan silmämeikin lisäksi laittaa vain sipaisun huulikiiltoa ja sen morsian ehti toivottavasti lisäämään autokyytinsä aikana :)

Kuvia laitan myöhemmin, koska kiireessä emme niitä ehtineet ottaa, mutta morsian lupasi laittaa minulle jälkijunassa kuvia tulemaan. Seuraavat häät ovatkin tiedossa pikapuolin ja pääsen tämänkin kyseisen morsiammen stailaamaan. Ja kolmansia lähdemme kesäkuussa juhlimaan Ranskaan ja uskon, että laitan näppini tämänkin morsiammen päähän :) Ah näin saan tyydytettyä häävimmaani!

Häitä odotellessa!

-Nina