maanantai 28. maaliskuuta 2011

Flunssan kourissa

Vähään aikaan en ole kirjoitellut, koska iski niin kova flunssa ettei ole jaksanut tehdä mitään. Nyt on luultavasti kuume jo hellittänyt, mutta kurkkukipu ja nuha jatkuu.

Kävin sieltä Pentikiltä hakemassa sen keltaisen kaitaliinan ja lasikanan ja heti kun paranen ja jaksan siivota täällä niin laitan kuvia teillekkin. Päätin samalla että meidän kevään ja ehkä kesänkin värit olohuone keittiössämme tulee olemaan keltainen ja vihreä. Kaipaan niin kirkkaita kesäisiä värejä. Lisäksi ostin pienen keltaisen räsymaton eteiseen ja raiohra tarpeet. Tarkoitus olisi askarrella myös tytön kanssa vessapaperirulla kukkoja. Kaikista tulee sitten valmiina kuvia.

 Talvi saisi jo muutenkin loppua. Olemme sairastelleet tänä talvena enemmän kuin koskaan. On käyty läpi streptokokki A, enterorokko, vatsatauti ja nyt vielä ihan perusflunssa(ainakin toivon, ettei tää nyt muuta ois) Kyllä nyt alkaisi mun mielestä riittämään.

Elokuvavinkiksi voisin suositellan Toscanan auringon alla. Se tuli juuri telkkarista ja katselin sen. Se oli sellainen hyvänmielen elokuva ihanien maisemien kera. Ja jos haluat että remontti/sisustus kärpänen iskee niin kannattaa leffa tsekata. Leffa keskittyy kuitenkin lähinnä ihmissuhdekiemuroihin, mutta niitähän on aina kiva setviä.

Tahtoisin toivottaa oooiiikeiiin aurinkoista loppuviikkoa, mutta kun ulos katsoo on se melkein mahdotonta. Toivotaan että pian tulisi kevät ja kärpäset!!!!

(uskomatonta, että tässävaiheessa kaipaa jo niitäkin :) )

Lainasin kuvan Picasasta, kuva on Carita Åberg in ottama.

Ei kommentteja: