tiistai 29. maaliskuuta 2011

Päivän asu, kampaus ja meikki

Tällaisella asulla lähdin juhlimaan ystävien kanssa. Päällä melko vanha paita en enää edes muista mistä sen ostin, jalassa Gina Tricotin legginssit ja kirpparilöytö kengät. Koru on lahja anopiltani. Kiharat olen tehnyt lämpörullien avulla ja edestä olen kierittänyt hiusosiota ja kiinnittänyt sen ylös pinnillä.


Vinkki: Ikean kenkälusikat toimii meillä laatikoiden lapsilukkoina!


 
Tässä kampauskuvaa vähän lähempää.



Noin nyt sain kuvaa vähän lähempääkin, jos jotain kiinnostaa kampausvinkki.

kiva nettikauppa

Olen etsinyt olohuoneeseemme kevääksi/kesäksi vihreitä ja keltaisia verhoja ja nyt löysin useita vaihtoehtoja minulle uudesta nettikaupasta Jotexista. Naapurini soitti ja kertoi saaneensa postissa mainoksen kaupasta ja ehdotti jos yhdessä tilaisimme sieltä ja nyt pääsin selailemaan sivuja ja kivalta näytti. Paljon turhaakin on, mutta vastapainoksi kaikkea ihanaa verhoista, mattoihin ja sisustusesineisiin... Ja mielestäni hinnat on kohdillaan. Käy tsekkaamassa jos alkoi kiinnostamaan!

http://www.jotex.fi/

Itse suunnittelin tilaavani ainakin nämä verhot...

http://www.jotex.fi/misc/ProductZoom.aspx?ImageSource=85-2257.jpg

ja niiden lisäkis tällaiset

http://www.jotex.fi/misc/ProductZoom.aspx?ImageSource=85-0522.jpg

Valitettavasti jouduin laittamaan rumat linkkihirmut, koska kuvia en millään saanut noiden sivuilta.

Kevättä odotellen


-Nina

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Flunssan kourissa

Vähään aikaan en ole kirjoitellut, koska iski niin kova flunssa ettei ole jaksanut tehdä mitään. Nyt on luultavasti kuume jo hellittänyt, mutta kurkkukipu ja nuha jatkuu.

Kävin sieltä Pentikiltä hakemassa sen keltaisen kaitaliinan ja lasikanan ja heti kun paranen ja jaksan siivota täällä niin laitan kuvia teillekkin. Päätin samalla että meidän kevään ja ehkä kesänkin värit olohuone keittiössämme tulee olemaan keltainen ja vihreä. Kaipaan niin kirkkaita kesäisiä värejä. Lisäksi ostin pienen keltaisen räsymaton eteiseen ja raiohra tarpeet. Tarkoitus olisi askarrella myös tytön kanssa vessapaperirulla kukkoja. Kaikista tulee sitten valmiina kuvia.

 Talvi saisi jo muutenkin loppua. Olemme sairastelleet tänä talvena enemmän kuin koskaan. On käyty läpi streptokokki A, enterorokko, vatsatauti ja nyt vielä ihan perusflunssa(ainakin toivon, ettei tää nyt muuta ois) Kyllä nyt alkaisi mun mielestä riittämään.

Elokuvavinkiksi voisin suositellan Toscanan auringon alla. Se tuli juuri telkkarista ja katselin sen. Se oli sellainen hyvänmielen elokuva ihanien maisemien kera. Ja jos haluat että remontti/sisustus kärpänen iskee niin kannattaa leffa tsekata. Leffa keskittyy kuitenkin lähinnä ihmissuhdekiemuroihin, mutta niitähän on aina kiva setviä.

Tahtoisin toivottaa oooiiikeiiin aurinkoista loppuviikkoa, mutta kun ulos katsoo on se melkein mahdotonta. Toivotaan että pian tulisi kevät ja kärpäset!!!!

(uskomatonta, että tässävaiheessa kaipaa jo niitäkin :) )

Lainasin kuvan Picasasta, kuva on Carita Åberg in ottama.

torstai 24. maaliskuuta 2011

Pääsiäinen Pentikiltä

Nyt kun olen alkanut lueskelemaan blogeja olen törmännyt Pentikkiin. On minulla ollut muutamia pentikin kynttilöitä ja kynttilänalustoja, mutta en ole itse sieltä mitään ostellut. Minulla on ollut väärä kuva liikkeestä, koska olen kuvitellut, että se on toooosi kallis. Nyt menin Pentikin verkkosivuille ihastelemaan, että mitäs kaikkea sieltä löytyy ja totesin, että ihan kohtuu hintaistahan siellä on. Suunnittelinkin että käväisen Sellon Pentikissä ostamassa vähän pääsiäisjuttuja kotiin.

                                          Ainakin haluaisin tämän kaitaliinan...

...Väriä en vielä osannut päättää


Lisäksi haluisin tällaisia kynttilöitä



Ja tänne voisi laittaa pieniä suklaamunia


Näitäkin voisi ostaa, koska ne aidot suklaamunat loppuu kuitenkin heti :)


Hintojakin voisin mainita, kun menin kehumaan, että kohtuuhintaista siellä on, eli:
Kaitaliina 12€ löytyy eri väreissä
Kynttilät 8€ löytyy eri väreissä
Lasikana 7,50€ löytyy myös isompana ja eri väreissä
Pienet lasimunat 12kpl/12€ Löytyy paljon erivärisiä ja kokoisia

Tässä vielä linkki jos kiinnostaa käydä tsekkaamassa mitä kaikkea muuta kivaa Pentikiltä löytyy
http://www.pentik.com/fi/products/Paasiainen/Sivut/default.aspx


Meinaatko sinä koristaa kotisi pääsiäisloistoon?

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Päivän asuni

Aika monessa blogissa tämä päivän asu tuntuu olevan ja nyt minäkin ryöstin tämän idean. Tässä yksi päivän asuni, kun kävin asioilla kaupoissa. Tässäkin kirppislöytöjä: Musta pitsipaita eurolla ja kauan sitten löytämäni leveä lahkeiset housut (hintaa en enään muista) Liivi on Onlystä ostettu, mutta siitäkin on jo aikaa. Ruskeat nilkkurit H&M.n alesta (14.95€)


Kuvassa valitettavasti näkyy myös meidän cd hyllyt teippivirityksineen. Teipit ovat tyttömme takia ettei hän joka päivä tyhjentäisi kaikkia levyjä ja dvd.itä lattialle, mutta kuten kuvasta näkyy viritys ei oikein toimi...

Lettikampaus

Ajattelin laittaa kuvia lettikampauksestani ja kirppislöytö tunikasta. Tänään kävin taas kirppiksellä ja löysin söpön valkoisen pitsi topin itselleni ja tytölle kesäiset Hello Kitty legginssit ja siipi ponin. Tässä kuitenkin kuvia lettikampauksesta ja kirppislöytötunikasta. Panta on H&M.stä lasten puolelta (1.95€) Kiharat on saatu aikaan niin, että laitoin märkiin hiuksiin sivuille pienet "nutturat", mutta vaikka tötsät oli päässäni koko yön ja seuraavan päivän ei hiukseni ollut kuivuneet tarpeeksi, joten helpompaa ja nopeampaa on laittaa kuiviin hiuksiin hieman muotoiluainetta ja antaa kuivua muutaman tunnin tai föönata. Letti on perinteisestä ranskanletistä muunneltu siten että vain toiselta puolelta otetaan osio lettiin mukaan. Niin syntyy ns. sivuotsisletti.   

Ihanan väriset hiukset

Tällaseen hiusväriin oon monen blondi vuoden jälkeen ajatellut pikkuhiljaa siirtyä

Tyttöjenilta

Viime viikonloppuna oli ihana tyttöjenilta ja pääsin viimein käyttämään ihanaa kirppislöytöä Vilan tunikaa. Halusin yhdistää söpöön satiinitunikaan matalapohjaiset nahkasaappaat ja keijumaisen lettikampauksen tässä kuva lopputuloksesta jolla oli kiva lähteä viettämään iltaa.

                                                             Tässä lettikampaus vähän lähempää

Taas yksi helmi...

Nyt löytyi ihanuus mekko ja ajattelin näppärältä naapuriltani kysyä jos hän tämäntapaisen minulle osaisi tehdä. Selkäosa olisi hieman avonainen. Naapurini lupasikin minulle mekon tehdä ja aloitimme jo tarkemman suunnittelun ja mittojen oton. Laitanpa sitten kuvia valmiista mekosta myöhemmin.

Kesää odotellessa...

Minä rakastan kesää! Minua ei millään huvita mennä ulos pakkaseen tai loskaan vaikka joka päivä pitäisi ihan tytön vuoksi pihalla käydä. Odotan niin kesää ja kaikkia ihania vaatteita mitä voi käyttää. Selailin vähän nettiä ja löysin muutaman ihanuuden:


Millaisia kesävaatteita sinä aiot hankkia ensi kesäksi?

Tervehdys kaikille lukijoille!


Päätin perustaa blogin, sillä nautin kirjoittamisesta ja haluan jakaa näkemyksiä muiden kanssa. Olen kiinnostunut niin monesta asiasta joten blogillani ei ole tiettyä teemaa, vaan käsittelen niitä asioita jotka sillä hetkellä kiinnostavat eniten. Pidän muodista ja seuraan sitä jonkin verran. Minulla itselläni ei ole tiettyä tyyliä vaan pukeudun ja laitan itseni sellaiseksi mikä fiilis milloinkin on. Toisena päivänä saatan pukeutua rennosti ja toisena seksikkääseen pikkumekkoon.

Olen myös häähullu vaikka omia häitä ei VIELÄ ole vietetty. Tosin olen suunnitellut niitä jo melko pitkälle ja niistä on kyllä puhettakin ollut jo. Olen ollut mieheni kanssa jo pian 7vuotta ja meillä on maailman ihanin tytär Alisa. Hän on puolitoistavuotias vikkelä temmeltäjä.

Rakastan lisäksi ruokaa ja pidän ruuanlaittamisesta, tosin en ole intohimoinen ruuan laittaja sillä en jaksa joka päivä kokkailla vaan meilläkin syödään joskus eineksiä, mutta pidän illallisten järjestämisestä tai ylipäänsä juhlien järjestämisestä. Viimeksi suunnittelin isosiskoni 30 vuotis juhlia ja juhlat olivat oikein onnistuneet.

Musiikkia voisin sanoa intohimokseni, koska laulan joka päivä ja kuuntelen lähes kokoajan musiikkia. Tässäkään en tyydy vain yhteen tyyliin vaan pidän lähes kaikista genreistä. Ainut mikä ei sytytä on raskas hevi.

Mitäs muuta kertoisin itsestäni. Kirjoitan satuja ja ajattelin muutaman sadun lähettää kustantamoihinkin ja kokeilla onnea, kerron sitten täällä että tärppäsikö. Katselemme paljon elokuvia ja voisin mainita muutaman viimeksi katsotun hyvän elokuvan. Burlesque, jonka juoni ei ollut niin herkullinen, mutta kuten aiemmin kerroin musiikki on intohimoni ja tässä elokuvassa sitä piisasi. Lisäksi harrastan tanssia ja myös sitä oli tämä elokuva pullollaan ja ne asut, ne oli niin mahtavia! Toinen elokuva josta pidin oli Knight and day se oli leffa joka sopii niin miehille kuin naisille, joten sitä on hyvä katsella oman könsikkään kainalossa. Elokuvan päätähdet olivat Tom Cruise ja Cameron Diaz. Ensimmäisenä mainitusta en ole oikein koskaan pitänyt, varsinkaan niiden sekoilujen jälkeen kun hän söi istukan ym...mutta tässä elokuvassa molemmat olivat onnistuneet hyvin. Olihan leffa vähän yliammuttu, mutta se teki siitä vaan hauskan.

Olen innokas kirppiksellä kävijä ja voisi sanoa että käyn keskimäärin kerran viikossa kirppiksellä, tosin käyn aina samassa paikassa eli Mankkaan Akselin itsepalvelukirppiksellä, koska se vaan on niin hyvä :)

Olen syntynyt 13.5.1986 ja horoskoopilta olen härkä. Olen asunut koko ikäni Espoossa ja pidän täällä asumisesta todella paljon. Luonto on tarpeeksi lähellä, mutta jos tekee mieli shoppailemaan niin kaupatkaan ei ole kaukana. Minulla on yksi isosisko ja olemme todella läheisiä. Äitini ja isäni on ollut naimisissa jo yli 30 vuotta. Minä olen tuntenut mieheni kuusivuotiaasta asti, mutta yhdessä olemme olleet seitsemän vuotta. Olen käynyt kampaanja- parturikoulun ja lukion kaksoistutkintona, tosin en päässyt kirjoituksista läpi tai siis ruotsi tuotti ongelmia ja se jäi koska silloin koulu ei kiinnostanut. Myöhemmin kävin merkonomi koulun ja sitten jäinkin äitiyslomalle ja viihdyn erinomaisesti pienokaisen kanssa kotona. Teen satunnaisesti kampaajan hommia ja tykkään erityisesti kampauksien teosta. Olen hyvin onnellinen ja haluankin blogissani puhua elämäni ihanuuksista eli asioista jotka saavat minut iloiseksi ja jotka kiinnostavat minua. Toivottavasti blogini löytää samanhenkiset ihmiset, mutta olisi kiva kuulla myös erilaisa näkemyksiä asioista.